Tic - Mobvoi

Tic is een innovatief merk geproduceerd door Mobvoi inc. Mobvoi is specialist in het ontwikkelen van slimme consumenten oplossingen in de wearables, automotive and huis applicatie categorie. Dankzij de rijke ervaring in het toepassen van kunstmatige intelligentie staat Mobvoi voorop in het vernieuwen van innovatieve functies in zijn producten.

Smartwatches

De smartwatches van Ticwatch zijn voorzien van Wear OS by Google en werken hierdoor naadloos samen met de Android smartphones. Kies uit de duizenden beschikbare apps uit de Google Playstore, en download deze meteen op je TicWatch. Bekijk belangrijke berichten, gebruik fitness apps zoals Google Fit, boek een Uber of stream muziek. Daarnaast ontvang tevens je berichten en inkomende oproepen van je smartphone op je horloge. Volg je hartslag en stappen, bereken de verbrande calorieën, meet de voedingsinname en beheer je trainingsschema onafhankelijk van je telefoon. Dankzij de verbeterde ingebouwde GPS, kun je met de smartwatch je trainingsroutine in kaart brengen en verbeteren.
 
Bekijk hier alle Tic smartwatches.
 

TicWatch Pro

De TicWatch Pro is het resultaat van een lange ontwikkelingsperiode. Het doel? De ultieme premium smartwatch maken. Het belangrijkste uitgangspunt was om een algemeen smartwatch probleem op te lossen, namelijk de korte batterijduur. Tic heeft de oplossing gevonden door twee schermen bovenop elkaar te plaatsen, om zo de batterijlevensduur te verlengen. De TicWatch Pro is het vlaggenschip model smartwatch binnen de Tic smartwatch collectie. Ontworpen om iedereen toegang te bieden tot betaalbare, hoogwaardige smartwatches.
 

TicWatch C2
 
De TicWatch C2 is ontworpen met als doel om een stijlvolle smartwatch te ontwikkelen. De smartwatch is vervaardigt uit premium materialen en maakt gebruik van het Wear OS by Google systeem. Echt lederen horlogebanden in combinatie met een stainless steel horlogekast geven deze smartwatch de premium uitstraling.
 

TicWatch S2 & E2
 
De S2 en E2 zijn speciaal ontworpen voor de actieve leefstijl en zijn hierdoor de perfecte fitness partner. Doordat de smartwatches 5ATM waterdicht zijn en voorzien zijn van zwemtracking zijn deze ook perfect in bijvoorbeeld het zwembad te gebruiken. De S2 en E2 voelen licht aan en maken gebruik van een comfortabele silicone horlogeband.
 
 

Earbuds

TicPods Free
 
De TicPods Free zijn draadloze earbuds, ontworpen met ultieme intuïtieve bediening. Ze beschikken over geoptimaliseerde Bluetooth-connectiviteit en kraakheldere geluidskwaliteit. Dit zijn de meest interactieve earbuds op de markt, en zijn bovendien IPX5 waterdicht. Geschikt voor ieder moment!
 
 

Smarthome

TicHome Mini

Met de spraakgestuurde speakers van Tic beschik je altijd over je eigen, persoonlijke hulp bij je dagelijkse bezigheden. De slimme assistent is voorzien van Google Assistent en is daardoor in staat al jouw vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld notities te maken. De draadloze speaker kun je overal in je huis zetten. Ervaar een leven vol nieuwe mogelijkheden met de Google-assistent aan je zijde.
Bedien je TicHome mini met je stem, en activeer zo bijvoorbeeld eenvoudig je favoriete muziek-apps. Van Spotify tot Google Play Music! De TicHome Mini biedt moeiteloze integratie met de grootste selectie van muziek-apps!
 

Voor alle info en de Nederlandse Tic website bezoekt u: www.tic-benelux.nl

Tic user manuals:
download

EU CONFORMITEITSVERKLARING:

Bekijk alle conformiteitsverklarings documenten hier.