Thinkware dashcams

Waarom een Thinkware dashcam?

Het dagelijkse verkeer in Nederland en België is alsmaar drukker aan het worden, Nederland telt tegenwoordig ruim 8 miljoen voertuigen en België zelfs tegen de 6 miljoen voertuigen die dagelijks deelnemen aan het verkeer. Vanzelfsprekend groeit hierdoor het aantal ongevallen, een onderdeel van deze groeiende trend is het asocialer en roekelozer worden van de gemiddelde bestuurder.

Dankzij een dashcam bent u in het bezit van een betrouwbare ooggetuige. Hiermee kunt u als bestuurder zeer bruikbaar materiaal verzamelen om u te helpen bij het ontlopen van valse beschuldigingen, verhoging van uw verzekeringskosten en overige kwesties welke een dagelijks feit zijn in het verkeer. De Thinkware dashcams hebben zich uitstekend ontwikkeld om u hierin van alle gemakken en bewijzen te kunnen voorzien.

Zodra uw voertuig start zal de Thinkware dashcam automatisch beginnen met opnemen om zeker te  stellen dat alle cruciale details worden vastgelegd ten tijde van bijvoorbeeld een aanrijding.
Met de ingebouwde loop-opname functionaliteit zorgt de camera dat oudere beelden automatisch worden overschreven door nieuwe opnames zodra de geheugenkaart vol raakt. De Thinkware dashcam zorgt ervoor dat  beelden die opgenomen zijn tijdens een aanrijding automatisch veilig worden gesteld en bewaard blijven binnen het interne geheugen dankzij Dual-Save.

ADAS functies als LDWS, FCWS, FVDW, de meest nieuwe technologiën!

ADAS (Advanced Driver Assistance System):
Hiermee maakt u als bestuurder gebruik van een actieve assistentie technologie ter behoeve van uw veiligheid in het verkeer.

Uitleg van de verschillende ADAS functies:

LDWS: Lane Departure Warning System waarschuwt u wanneer u onbedoeld uit uw rijbaan dreigt te raken via een alert melding op de camera.
FCWS: Pre-crash alert; op het moment dat het voertuig voor uw eigen voertuig versnelt wordt genaderd zult u gewaarschuwd worden om daarbij een eventuele aanrijding te voorkomen.
FVDW:  Front Vehicle Departure Warning, tijdens bijvoorbeeld het file rijden krijgt u een alert zodra het voertuig voor u begint weg te rijden.

 

User manuals:

download

EU CONFORMITEITSVERKLARING:

Bekijk alle conformiteitsverklarings documenten hier.