Teach2Code

Teach2Code™ levert kant-en-klare programmeer lespakketten voor het onderwijs. U heeft de keuze uit verschillende niveau’s  van verschillende groottes voorzien van direct in te zetten lesmateriaal en alle nodige ondersteuning.

Wij werken hard aan het creeëren van lesmateriaal dat perfect aansluit op de doelen van het SLO. De lessen die u hier (gratis!) vindt dekken de 21e eeuwse vaardigheden (en het zogeheten “Computional Thinking”) welke steeds belangrijker worden. Vaardigheden als creatief denken en probleem oplossend denken worden hierbij ijzersterk ontwikkeld.

Waarom Teach2Code?

Teach2Code biedt lesmaterialen voor het gehele primaire onderwijs. Onze kits zijn van groep 1 tot en met 8 inzetbaar. Elke les is door ons in samenhang met de doelen van het SLO gecreëerd. De lessen helpen de leerling de 21e eeuwse vaardigheden ontwikkelen en beoefenen. De 21e eeuwse vaardigheden vallen onder de term “Digitale Geletterdheid”. Op de website van het SLO kunt u hier meer over vinden.

21e Eeuwse Vaardigheden

Met Teach2Code werken uw leerlingen aan hun 21st “Century Skills”. Daarnaast leren ze problemen oplossen met de computer en de denkwijze achter onze technologie. Dit noemen we “Computional Thinking”. Hieronder vindt u de 21e eeuwse vaardigheden zoals deze zijn opgesteld door het SLO. U ziet de competenties die de leerling ontwikkelt met behulp van Teach2Code.

 

Bezoek www.teach2code.nl voor meer info over de lespakketten en materialen.EU CONFORMITEITSVERKLARING:

 Bekijk alle conformiteitsverklarings documenten hier.