Ozobot

Ozobot Educatieve robots

Bit 2.0

Maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robots van Ozobot! De interessante en educatieve Ozobot kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak verschillende kleurcodes waardoor het kleine robotje verschillende commando's uitvoert. 

Zie voor meer info www.Ozobot-Benelux.nl 

Bekijk hieronder een korte introductie video:

 

Niet alleen op papier kun je deze mini robot van alles laten doen. Ozoblockly biedt vele programmeermogelijkheden op verschillende niveau's. Daarnaast zijn er ook op de tablet eindeloze mogelijkheden! Download de gratis apps (iOS & Android: OzoDraw, OzoLuck, OzoPath and OzoGroove) waar je Ozobot mee samen werkt en teken op je app, of: laat je robot dansen zonder dat je ook maar iets hoeft te tekenen! Er zijn eindeloze mogelijkheden voor urenlang vermaak.

OZOBOT EVO – DE SOCIALE SMART ROBOT

De Ozobot Evo robot combineert het educatieve gamen met programmeren, robotica en wereldwijde sociale interactie. Ozobot voorziet hiermee alle educatieve aspecten in een spelenderwijze manier van leren voor kinderen.

De verscheidenheid van functies welke Ozobot Evo te bieden heeft zijn eenvoudig te leren maar moeilijk om daadwerkelijk te beheersen.
Dit maakt de Evo enorm uitdagend! Verbind de robot eenvoudig d.m.v. Bluetooth en begin het avontuur vanuit de Ozobot app.
In de gratis Ozobot Evo app voor Android of iOS vind je constant nieuwe uitdagingen om te voltooien om zo je programmeer-en robot skills voortdurend te gaan verbeteren. Hiermee zul je weer nieuwe uitdagingen, geluiden en personalisaties unlocken.

De kleine geavanceerde robot is voorzien van 2 type sensoren; kleur-sensoren om lijnen te volgen en kleurcodes te lezen +  meerdere infrarood sensoren rondom de robot om obstakels te ontwijken.

Ozobot Evo

OZOBOT Educatie:

Er zijn talloze educatieve les programma's en activiteiten voor Ozobot, bekijk ze hier:

www.ozobot-benelux.nl 

OZOBOT Handleidingen:

Nederlands en Franstalige handleidingen: download hier.

EU conformiteitsverklaring:

 Bekijk alle conformiteitsverklarings documenten hier.