Ozobot Bit 2.0 Titanium Black

Ozobot Bit 2.0 Titanium Black
Ozobot Bit 2.0 programmeerbare mini-robot (zwart)

Levertijd 3-6 dagen

Omschrijving

Details

Ozobot Bit 2.0 Titanium Black

Maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robot! De interessante en educatieve Ozobot kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak de diverse kleurcodes waardoor Ozobot zijn commando's uitvoert. 

Ook kan je dankzij Ozoblockly in een Scratch omgeving Ozobot programmeren in verschillende moeilijkheidsniveaus. 

Niet alleen op papier kun je Ozobot van alles laten uitvoeren: ook op een tablet zijn er eindeloze programmeer mogelijkheden! Download de gratis apps (iOS & Android: OzoDraw, OzoLuck, OzoPath and OzoGroove) waar je Ozobot mee samen werkt en teken op je app, of: laat je robot dansen zonder dat je ook maar iets hoeft te tekenen! Er zijn eindeloze mogelijkheden voor urenlang programmeer en codeer vermaak.

Op Ozobot-Benelux.nl vind je Nederlandstalige lesmaterialen en tips & tricks. Vervolgens kan je op www.ozobot.com terecht voor nog meer trainingen, activiteiten en lessen. Dankzij al het beschikbare lesmateriaal is Ozobot uitermate geschikt voor gebruik in de klas, maar natuurlijk is Ozobot ook erg leuk voor thuis!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder een korte video:

Naast de meegeleverde activiteiten kan je het educatieve speelplezier eindeloos uitbreiden met OzoBlocklyNederlandstalig lesmateriaal en alle andere Ozobot activiteiten.

Wat zit er in de doos?

- Ozobot robot;
- Ozobot stickers;
- Handleiding;
- Meerdere paden en doolhoven;
- Calibratie kaart;
- Ozobot kap (deze kun je zelf opleuken en over de Ozobot schuiven);
- Ozobot bewaardoosje;
- Mini USB.

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Ozobot
Sku OZO-020101-02
EAN 852636005139
Leeftijd 5 - 6 jaar, 7 - 12 jaar, 12 +
Garantie 24 maanden