Over ons

TJM Supplies B.V. is importeur & distributeur in innovatieve consumenten elektronica. 
Dankzij uitstekende partnerschappen met fabrikanten uit de VS en Azië wordt er door ons een interessant aanbod aan consumentenelektronica geleverd.

De merken die TJM Supplies B.V. vertegenwoordigt  zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van innovatieve technologie, design, toonaangevende functionaliteiten of simpelweg de best verkrijgbare varianten uit de branche. 
Vanuit onze 2 vestigingen in Nederland en Duitsland bedienen wij de Benelux en DACH markt met uitbreidingen in diverse EU regio's.

Ons team zoekt voortdurend naar de laatste innovaties en de daarbij behorende merken en producten; een compleet assortimentssamenstelling, om zo onze resellers continue van dienst te kunnen blijven.
Ons merkbeleid focust zich op een selectief aanbod welke aan strikte criteria voldoen. Hierna volgt vanuit ons team een enorme inzet tot de ontwikkeling naar een langdurige productbekendheid.

Als importeur is TJM Supplies B.V. niet alleen het logistieke aanspreekpunt tussen de reseller en fabrikant, maar bied ook aanvullende diensten zoals:

• Verkoopadvies
• Go-to-market strategiën
• Brandbuilding
• Distributie-kanaal management
• Fulfilment
• RMA afwikkeling
• Product demo's en trainingen 

Wij streven naar constante voorradigheid, hierdoor kan de wederverkopende partij rekening houden met een 24-uurs levering binnen de EU vanuit ons eigen magazijn. 

Bekijk ons B2B portaal voor meer productinformatie. 

Onze vestigingen:

Nederland:
TJM Supplies B.V.
Zompstraat 8
8102HX Raalte
The Netherlands

Duitsland:
TJM Supplies GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 40
48157 Münster
Germany


Contact: (Acquistie wordt niet op prijs gesteld)
verkoop@tjmsupplies.nl
+31 85-0402973

KVK: 72016981
BTW nummer: 858946439B01

WEEE registratie: 9287 - WEEENL0550

 

 

Meer over ons te weten komen? Bekijk onze company profile hier of bekijk hem hieronder!