Intelino

Intelino programmeerbare trein

Al generaties lang groeiden kinderen op met speelgoedtreinen. Intelino is de klassieke speelgoedtrein, opnieuw uitgevonden. De intelligente trein van Intelino biedt kinderen vanaf 3 jaar de kans om spelenderwijs in aanraking te komen met programmeren.

De Intelino combineert traditioneel speelgoed met slimme, educatieve technologie. De eenvoudig te gebruiken treinset leert jonge kinderen de basis van het programmeren, maar is daarnaast ook erg uitdagend voor kinderen vanaf 7 jaar door het gebruik van de app. Tevens is de programmeerbare trein te gebruiken op de standaard, traditionele houten treinsets.

In het kort

  • Leert kinderen vanaf 3 jaar de basis in programmeren
  • Te programmeren via blokjes en app (digitaal)
  • Uit te breiden met bestaande (houten) treinsets
  • Talloze programmeer uitdagingen in het Nederlands
  • Direct in gebruik te nemen

Te programmeren via blokjes en app

Klik de programmeerblokjes vast op de rails, om de trein vooraf bepaalde handelingen uit te laten voeren. Met de bijgeleverde programmeer kaart kun je via 17 codes bepalen wat de trein moet doen. Zo kan hij sneller gaan rijden, achteruit, linksaf, 10 seconden stil staan en de wagon loskoppelen. Hierdoor kunnen zelfs de jongste kinderen al de begin stapjes van het programmeren leren.

De Intelino treinset is ook te programmeren via de app, welke extra uitdagingen biedt. Transformeer je smartphone of tablet om naar de trein ’s dashboard waarmee je de trein kan bedienen. Daarnaast ontvang je realtime feedback vanaf de trein en kun je zelf ook codes maken via de apps Snap Editor.

Intelino

Intelino kan veelal ingezet worden als educatie middel, doordat de trein geprogrammeerd kan worden doormiddel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Het doel van Intelino is om producten neer te zetten welke zowel leuk als educatief in gebruik zijn. Met deze treinset is dat zeker gelukt!

Bekijk hier de EU conformiteitsverklaring.