Hipcam

Hipcam biedt innovatieve, slimme huisbeveiligingsproducten aan welke slim en gebruiksvriendelijk zijn. De camera’s van Hipcam zorgen ervoor dat je woning altijd veilig en bewaakt is.

Hipcam Deurbel

Jij en je voordeur altijd verbonden door de Hipcam deurbel! De deurbel is voorzien van 1080p Full HD camera, tweerichtingsgesprek beeld en audio en een interactief LCD scherm. De Hipcam deurbel is voor iedere woning geschikt en biedt een premium uitstraling met interactief design. 

Lees meer

 Hipcam Indoor Pro

De Hipcam Indoor Pro is het controlecentrum van wat er in jouw huis gebeurt. Zie en praat met bekende, stream muziek vanaf je smartphone en laat de tempratuur binnenshuis zien. Gebruik de Hipcam Indoor Pro als je ogen en oren en blijf altijd verbonden met je huis waar je ook bent.

Lees meer

Hipcam Outdoor Pro

Wees altijd en overal verbonden met jouw woning en tuin met de Hipcam Outdoor Pro. Deze slimme 1080p Full HD camera is voorzien van gezichtsherkenning, persoons-, bewegings- en lichtdetectie. Zo bent u altijd op de hoogte wat er rondom jouw woning gebeurt!

Lees meer

Bekijk hier de Nederlandstalige handleidingen en EU conformiteitsverklaring.