Orderproces

Dropshippen

Tegen het standaard handling -en verzendtarief van €6,99 kunnen wij bestellingen voor u dropshippen naar de eindontvanger. Om vanuit uw zakelijke account te dropshippen dient er een afwijkend afleveradres ingevoerd te worden. De eindklant ontvangt een pakbon van ons met daarop enkel productgegevens van de levering. Onze gegevens worden daarop niet vermeld.
Tijdens de dropship bestelling kan er een extra emailadres (dropship ontvanger) ingevoerd worden waar de track & trace gegevens naartoe gestuurd mogen worden.

Bestellingen invoeren

Ons bestelproces werkt zo eenvoudig en compleet als mogelijk.
U zoekt d.m.v. de zoekbalk of via de categorieën de gewenste producten, plaatst deze in uw winkelwagen, vult de verzend -en betaalgegevens in en bevestigt de bestelling. Hiervoor is een reseller account vereist.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken hebben wij per product vergelijkbare modellen en ook accessoires vermeld, waardoor u eenvoudig alle benodigdheden kunt terugvinden.

Nadat de bestelling geplaatst is ontvangt u van ons een bevestiging per email met hierin gegevens en status informatie.

Betaalmogelijkheden

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u de beschikbare betaalmethoden selecteren.
Wij accepteren meerdere methoden, zoals iDEAL, Rembours, en betaling op rekening (afhankelijk van de gestelde condities).
Na ontvangst van de bestelling ontvangt u op het geregistreerde e-mail adres de factuur van de verzonden artikelen.

Verzending

Alle producten (tenzij anders aangegeven) zijn voorradig bij ons. Bestellingen die voor 16:00 doorgevoerd zijn worden dan ook dezelfde dag verzonden per DHL. De tracking code ontvangt u hierna automatisch per e-mail.