The Airbolt

Het nieuwe reizen.

Traceer de locatie van je bagage

Dankzij GPS ben je in staat om de laatste locatie van je bagage terug te zien. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk aantonen waar deze als laatste was, maar vind je ook je bagage terug zodra deze vermist is.


Ontgrendel via Bluetooth of back-up code

De Airbolt ontgrendel je eenvoudig via je smartphone met één druk op de knop. Per ongeluk op de knop gedrukt en wordt de Airbolt niet geopend? Dan schakelt hij zichzelf weer in. Is je telefoon niet beschikbaar? Open Airbolt gemakkelijk handmatig met je eigen unieke code combinatie.


Ontvang meldingen wanneer je niet in de buurt bent

Zet een alarm en ontvang een melding op je smartphone zodra je wordt gescheiden van je bagage. Zo kan niemand onopgemerkt met je bagage er vandoor gaan. Bagage of Airbolt kwijt? Je kunt het alarm ook handmatig af laten gaan.


Veiligheid eerst

De Airbolt is TSA goedgekeurd. Mocht je ergens zijn waar geen TSA toegang nodig is, dan stel je Airbolt via de app in om toegang te weigeren. En is je telefoon ongewenst in het bezit van iemand anders? Door een extra pincode in de app beveilig je zelfs thuis de koekjespot tegen cookiemonsters ;-).


Handleidingen voor de Airbolt:

  • Nederlandse snelstart gids (download).
  • Franse snelstart gids (download)
  • Duitse snelstart gids (download)